Samsun Olgunlaşma Enstitüsü Berlin Büyükelçiliğimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinliklerinde Yer Aldı

31.10.2022 187

Samsun Olgunlaşma Enstitüsü Berlin Büyükelçiliğimizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Berlin'de "Geçmişten Geleceğe, Gelenekselden Moderne" adıyla bir defile gerçekleştirdi. Geçmişi şimdiki imkânları kullanarak geleceğe bağlayan bir köprü görevi ile gerçekleştirilen defilede Anadolu Selçuklu, Osmanlı, Anadolu Mozaiği ve Suskun Dilim Koleksiyonlarından kıyafetler sergilendi. Berlin'de görev yapan farklı ülkelerden büyükelçiler ve yabancı misyon temsilcileri, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden oluşan yaklaşık 1700 davetlinin katıldığı etkinlik büyük beğeni topladı. Berlin'de üniversite eğitimi ve akademik çalışmalar yapan öğrenciler ile Erasmus kapsamında Berlin'de bulunan öğrencilerin sunumu ile gerçekleşen defile sonunda Berlin Büyükelçisi Sayın Ahmet Başar ŞEN, Enstitü Müdürümüz Fatma ARSLAN ile beraberindeki heyete katkıları ve katılımları için teşekkür etti.

31-10-202231-10-2022

31-10-202231-10-202231-10-2022